Φωτογραφίες: Αυτός είναι ο τσολιάς από τα Καλάβρυτα που «κέρδισε» τον Ομπάμα

Φωτογραφίες: Αυτός είναι ο τσολιάς από τα Καλάβρυτα που «κέρδισε» τον Ομπάμα

Ο τσολιάς που έκανε το γύρο του κόσμου και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη την υφήλιο είναι ο Καλαβρυτινός από την Κερασιά Λεχουρίου Καλαβρύτων, Παναγιώτης Σκόνδρας

Φωτογραφίες: Αυτός είναι ο τσολιάς από τα Καλάβρυτα που «κέρδισε» τον Ομπάμα
Το τελευταίο του επίσημο ταξίδι ως πλανητάρχης σε Ελλάδα και Ευρώπη υλοποίησε ο Μπαράκ Ομπάμα, έχοντας μαζί του ένα πολυάριθμο επιτελείο ανθρώπων που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες και τα «φώτα» για να είναι όλα στην εντέλεια. 

Σε αυτό το επιτελείο είναι και ο Pete Souza, ο διευθυντής του φωτογραφικού τμήματος του Λευκού Οίκου για λογαριασμό του προέδρου.

Κλείσιμο
Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Souza δημοσίευσε εικόνες από το ταξίδι του προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα.

Όμως η εικόνα που έγινε viral και φαίνεται να γοήτευσε μεγάλο κοινό στα social media, ώστε να γίνει viral σε χρόνο dt, είναι η φωτογραφία ενός τσολιά στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
Ο Pete Souza «παίζει» με τα εφέ που παρέχει το iPhone, συγκρίνοντας το εφέ του βάθους σε σχέση με τη φυσική απεικόνιση, όπως γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας και κάνει τον Εύζωνα διάσημο στο γυναικείο κοινό Ευρώπης και Αμερικής. 

Ο τσολιάς που έκανε το γύρο του κόσμου και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη την υφήλιο είναι ο Καλαβρυτινός από την Κερασιά Λεχουρίου Καλαβρύτων, Παναγιώτης Σκόνδρας.


Ο Παναγιώτης, βασικό στέλεχος της ομάδας μπάσκετ του Λεχουρίου (φωτό) με την λεβεντιά και το καμάρι που τον διακρίνει μας έκανε περήφανους 

Δείτε βίντεο: Παναγιώτης Σκόνδρας: Αυτός είναι ο τσολιάς από τα Καλάβρυτα που «κέρδισε» τον Ομπάμα









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης