Ηράκλειο: 25χρονος προσπάθησε να βιάσει 20χρονη σε καφετέρια!

Ηράκλειο: 25χρονος προσπάθησε να βιάσει 20χρονη σε καφετέρια!

Οι υπεύθυνοι ακινητοποίησαν τον 25χρονο Έλληνα και ειδοποίησαν αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στην κατοχή του έναν πτυσσόμενο σουγιά

Ηράκλειο: 25χρονος προσπάθησε να βιάσει 20χρονη σε καφετέρια!
Οι κραυγές μιας 20χρονης κοπέλας που καλούσε σε βοήθεια μέσα από την τουαλέτα μιας καφετέριας στο Ηράκλειο το μεσημέρι του Σαββάτου, κινητοποίησαν τους υπεύθυνους του καταστήματος οι οποίοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και την βρήκαν να παλεύει με ένα νεαρό που επιχειρούσε να τη βιάσει.

Αμέσως ακινητοποίησαν τον 25χρονο Έλληνα και ειδοποίησαν αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν στην κατοχή του έναν πτυσσόμενο σουγιά. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι ο επίδοξος βιαστής ήταν παλιός τους γνώριμος από άλλες ποινικές υποθέσεις για τις οποίες τον είχαν συλλάβει.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου πήγε και η 20χρονη για να δώσει κατάθεση και να υποβάλλει μήνυση εναντίον του. Έτσι, σε βάρος του συντάχθηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης