Κρήτη: Συνέλαβαν ολόκληρη οικογένεια ζωοκλεφτών

Κρήτη: Συνέλαβαν ολόκληρη οικογένεια ζωοκλεφτών

Ο 65χρονος πατέρας, ο 36χρονος γιος του και η 29χρονη κόρη του συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών, όπου βεβαιώθηκαν σε βάρος τους παραβάσεις της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής 

Κρήτη: Συνέλαβαν ολόκληρη οικογένεια ζωοκλεφτών
Ολόκληρη οικογένεια εμπλεκόταν σε υποθέσεις ζωοκλοπής σε περιοχή του Δήμου Φαιστού!Στο ποιμνιοστάσιο τους βρέθηκαν δύο αιγοπρόβατα τα οποία είχαν κλαπεί την προηγούμενη Παρασκευή από το μαντρί ενός 46χρονου στην ίδια περιοχή και του επιστράφηκαν.

Ο 65χρονος πατέρας, ο 36χρονος γιος του και η 29χρονη κόρη του συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών, όπου βεβαιώθηκαν σε βάρος τους παραβάσεις της αστυνομικής διάταξης περί ζωοκλοπής και οδηγήθηκαν με την σχετική δικογραφία στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 *** Στην κοντινή περιοχή Αυλή Πεδιάδος, έπεσε θύμα των συμμοριών που κλέβουν την παραγωγή των αγροτών ο ιδιοκτήτης ενός λιόφυτου, που πήγε στο χωράφι του για να ελέγξει τα ελαιόδεντρά του και διαπίστωσε έκπληκτος ότι άγνωστοι είχαν ραβδίσει και τις 40 ρίζες και είχαν αρπάξει τον καρπό αφήνοντας τα δέντρα γυμνά! Η τοπική Αστυνομία ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες της κλοπής.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης