Μαγνησία: 13χρονη πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει στη διαδρομή για το σχολείο

Μαγνησία: 13χρονη πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει στη διαδρομή για το σχολείο

Οι καθηγητές στο σχολείο της αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και όταν τη ρώτησαν τι είχε γίνει, η ίδια τους είπε ότι πήρε τα χάπια από τη μητέρα της, που τα είχε στο σπίτι

Μαγνησία: 13χρονη πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει στη διαδρομή για το σχολείο
Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε το πρωί η 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου από σχολείο στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Ιωνίας, διότι πήρε χάπια, λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το κορίτσι φέρεται να πήρε 12 χάπια τα οποία είχε μαζί της από το σπίτι της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάποση των χαπιών έγινε στη διάρκεια της διαδρομής με το λεωφορείο προς το σχολείο.

Οι καθηγητές στο σχολείο της αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και όταν τη ρώτησαν τι είχε γίνει, η ίδια τους είπε ότι πήρε τα χάπια από τη μητέρα της, που τα είχε στο σπίτι. Μάλιστα βρέθηκε πάνω της ένα χάπι που η ανήλικη δεν πρόλαβε να πάρει και στάλθηκε στο Νοσοκομείο για να το εξετάσουν οι γιατροί.

Κλείσιμο
Καθηγητές του σχολείου τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει τη μαθήτρια στο Νοσοκομείο προληπτικά, καθώς είναι καλά στην υγεία της, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί ο διευθυντής του σχολείου. Με την υπόθεση θα ασχοληθεί και ο συμβουλευτικός σταθμός νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης