Κι άλλη ηλικιωμένη θύμα απάτης στη Ναυπακτία

Κι άλλη ηλικιωμένη θύμα απάτης στη Ναυπακτία

Ανενόχλητοι συνεχίζουν τη δράση τους στην ευρύτερη περιοχή οι καλοντυμένοι απατεώνες που παριστάνουν τους εφοριακούς ή τους λογιστές 

Κι άλλη ηλικιωμένη θύμα απάτης στη Ναυπακτία
Ανενόχλητοι συνεχίζουν τη δράση τους στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας οι καλοντυμένοι απατεώνες που παριστάνουν τους εφοριακούς ή τους λογιστές και εξαπατούν ηλικιωμένους με υποτιθέμενες οφειλές των παιδιών ή των εγγονιών τους. Μέσα σε τρεις εβδομάδες, «χτύπησαν» για δεύτερη φορά στην κοινότητα Δάφνη.


Στόχος των δύο άγνωστων ανδρών που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ήταν μια 87χρονη την οποία πλησίασαν στο δρόμο και της είπαν ότι τους έστειλε το παιδί της, που ζητούσε να τους δώσει χρήματα για να αντιμετωπίσει μια οικονομική εκκρεμότητα που τάχα είχε με την εφορία. Η ηλικιωμένη πείστηκε και δέχθηκε να τη μεταφέρουν στο σπίτι της, όπου  τους έδωσε 500 ευρώ και οι δράστες έγιναν καπνός.


Η περιγραφή του ενός από τους απατεώνες, ταιριάζει με τον άγνωστο άνδρα που είχε πλησιάσει στις 14 Οκτωβρίου μια 95χρονη μαζί με τη γυναίκα που τον συνόδευε και την είχαν πείσει ότι τους έστειλε η κόρη της για να τους δώσει χρήματα που χρειαζόταν για την διεκπεραίωση μιας οικονομικής της εκκρεμότητας. Η άτυχη γριούλα έδωσε στους δράστες 1.020 ευρώ και εκείνοι έσπευσαν να εξαφανιστούν. Αν ο άγνωστος άνδρας ήταν κοινό πρόσωπο στα δυο περιστατικά, σημαίνει ότι πρόκειται για οργανωμένη και ενδεχομένως πολυμελή σπείρα που δρα με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης