Συλλήψεις σε όλη την Πελοπόννησο για κλοπές

Συλλήψεις σε όλη την Πελοπόννησο για κλοπές

Ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις δράστες πέντε διαρρήξεων που είχαν γίνει ως και πριν από δυο χρόνια

Συνελήφθη 48χρονος που εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης
Αποδοτική ήταν η επιχείρηση «σκούπα» των ανδρών της Αστυνομίας σε όλη την Πελοπόννησο, αφού ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις δράστες πέντε διαρρήξεων που είχαν γίνει ως και πριν από δυο χρόνια. Γι’ αυτές, μάλιστα, υπεύθυνος ήταν ένας ανήλικος.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, ο πιτσιρίκος ήταν ο δράστης δυο κλοπών σε καταστήματα στην ίδια τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης που είχαν γίνει μέσα σε μια νύχτα στις 13 Οκτωβρίου 2014! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία ανήλικου. 

Πάλι στην Σπάρτη, οι άνδρες της Ασφαλείας εξιχνίασαν άλλη μία περίπτωση κλοπής που είχε γίνει στις 29 Ιανουαρίου του 2015 σε ένα σπίτι της πόλης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 40χρονου Βούλγαρου και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.

Κλείσιμο
Άλλες δύο περιπτώσεις κλοπής με Έλληνες δράστες εξιχνίασαν οι άνδρες της Ασφαλείας στο Άργος.  Για την πρώτη, που είχε γίνει στις 15 Ιουνίου, υπαίτιος ήταν ένας 21χρονος και για την δεύτερη, που είχε γίνει στις 6 Οκτωβρίου, ένας 36χρονος. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες και υποβλήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης