Φρενίτιδα για τα 11,5 εκατομμύρια που κληρώνει το Τζόκερ

Φρενίτιδα για τα 11,5 εκατομμύρια που κληρώνει το Τζόκερ

Μέχρι τις 21:30 η κατάθεση των δελτίων σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ 

Φρενίτιδα για τα 11,5 εκατομμύρια που κληρώνει το Τζόκερ
Ουρές σχηματίζει ο κόσμος σε πολλά πρακτορεία ΟΠΑΠ για τα 11,5 εκατομμύρια που κληρώνει σήμερα το βράδυ το Τζόκερ μετά τα συνεχόμενα Τζακ Ποτ.

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ της Πέμπτης ήταν οι: 12, 17. 20, 21, 23 και Τζόκερ ο αριθμός 15. Στην κατηγορία «5» βρέθηκαν 16 νικητές που θα μοιραστούν από 42.804 ευρώ.

Ο κόσμος ευελπιστεί να είναι αυτός ο τυχερός καθώς όλοι στις μέρες μας χρειάζονται χρήματα λέει η κ. Γεωργία εργαζόμενη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ του κέντρου της Αθήνας. 

«Η κίνηση είναι αυξημένη καθώς έχουμε ένα πολύ  μεγάλο ποσό στα 11.500.000 ευρώ έχουν παιχτεί περισσότερα από 1.100.000 δελτία μέχρι τώρα οπότε μέχρι το βράδυ καταλαβαίνεται τι θα γίνει και όλος ο κόσμος ευελπιστεί να γίνει ο νικητής» είπε μεταξύ άλλων η κ. Γεωργία.

Οι πολίτες σπεύδουν να ρίξουν το τυχερό δελτίο τους κι ας έχουν τις αμφιβολίες τους όπως ο κ. Κώστας ο οποίος έριξε δυο δελτία μήπως και του κάτσει…
Κλείσιμο

«Έπαιξα τα τυχερά. Περιμένω να κερδίζω, δεν νομίζω όμως να δίνονται αυτά τα ποσά παρόλα αυτά έπαιξα μήπως και πέσω στην κομπίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά την ώρα που έριχνε το δελτίο του. 

Μέχρι τις 21:30 μπορούν οι υποψήφιοι εκατομμυριούχοι να ρίξουν τα δελτία τους αφού λήγει και η προθεσμία και έπειτα στις 22:00 ξεκινάει η κλήρωση. 

«Τα λεφτά θα πέσουν σήμερα. Εύχομαι να είμαι ο τυχερός, αν τα έπαιρνα θα τα μοίραζα σε μερικούς φτωχούς σαν και μένα και τα υπόλοιπα βλέπουμε, έχουμε παιδιά εγγόνια» είπε ένας ηλικιωμένος στο protothema.gr   

Ο κ. Θανάσης υπογράμμισε πως έχει χαλάσει πολλά χρήματα για το παιχνίδι αφού έπαιζε με σύστημα με πολύ υψηλό κόστος όποτε είχε μεγάλο τζακ ποτ και παρόλα αυτά έπιανε συνέχει 3+1.

«Πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να δοθούν τα χρήματα και ότι τα χρήματα διακανονίζονται γιατί δεν μπορεί συνέχεια  να γίνονται τόσα πολλά τζακ ποτ. Τζοκερ παίζω συγκεκριμένο με 0.50 λεπτά κάθε φορά διότι στο παρελθόν έχω παίξει πάρα πολλά λεφτά σε συνεχόμενα τζακ ποτ. Έχω παίξει 35 αριθμούς πάνω και όλους κάτω και πάντα έπιανα 3 + 1 που σημαίνει ότι το τζοκερ δεν είναι αδιάβλητο. Όταν δίνονται σε πολλούς τα χρήματα τόσο καλύτερα για την κοινωνία» είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης