Η Νατάσα Μποφίλιου στον αγώνα για ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο

Η Νατάσα Μποφίλιου στον αγώνα για ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο

Η δημοφιλής καλλιτέχνης «δίνει» τη δική της μελωδική φωνή, στο Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου και στην πρωτοβουλία του να ενημερώσει τα παιδιά και τους εφήβους για τους κινδύνους του ψηφιακού κόσμου

Η Νατάσα Μποφίλιου στον αγώνα για ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο
Η δημοφιλής καλλιτέχνης Νατάσσα Μποφίλιου «δίνει» φωνή, τη δική της ιδιαίτερη, δυνατή και μελωδική φωνή, στο Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου (www.saferinternet4kids.gr) και στην πρωτοβουλία του να ενημερώσει τα παιδιά και τους εφήβους για τους κινδύνους του ψηφιακού κόσμου.
 
«Η Νατάσσα Μποφίλιου θα μας βοηθήσει ουσιαστικά  στην προσπάθεια που γίνεται στη χώρα μας αλλά και  σε ολόκληρη την Ευρώπη για τη δημιουργία ενός καλύτερου διαδικτύου όπου τα παιδιά θα απολαμβάνουν τον μαγικό αυτό κόσμο χωρίς κινδύνους έχοντας παράλληλα  αναπτύξει κριτική ικανότητα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.
 
Προς την κατεύθυνση αυτή το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου θα δημιουργήσει σποτ στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, αφίσες και εκπαιδευτικό υλικό και θα διοργανώσει  ενημερωτικές εκδηλώσεις με την ενεργή συμμετοχή της Νατάσσας Μποφίλιου. Οι επικεφαλής του Κέντρου επισημαίνουν την άμεση ανταπόκριση της κυρίας Μποφίλιου στο αίτημα τους όπως και την αφιλοκερδή της προσφορά σε αυτήν την Πανευρωπαϊκή Πρωτοβουλία.
Κλείσιμο
 
Τo Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας έχει αναλάβει την ευθύνη υλοποίησης  του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου με την υποστήριξη  της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
 
Οι τρεις άξονες στους οποίους επικεντρώνεται το έργο είναι η ενημέρωση και αφύπνιση του κοινού, (www.saferinternet4kids.gr) , η συμβουλευτική υποστήριξη σε χρήστες και στο οικογενειακό τους περιβάλλον, (www.help-line.gr, τηλ. 2106007686)  καθώς και η καταγγελία παράνομου διαδικτυακού περιεχομένου( www.safeline.gr).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης