Ρουμάνος εγκατέλειψε Ι.Χ. με δέκα κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Ρουμάνος εγκατέλειψε Ι.Χ. με δέκα κιλά χασίς στα Ιωάννινα

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κινείται ύποπτα το πρωί της Τρίτης και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο

Ρουμάνος εγκατέλειψε Ι.Χ. με δέκα κιλά χασίς στα Ιωάννινα
Κατάφερε να διαφύγει σπάζοντας το μπλόκο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών  ένας Ρουμάνος που μετέφερε μεγάλη ποσότητα χασίς στην περιοχή της Ελεούσας Ιωαννίνων, αφού πρώτα ξεφορτώθηκε το παράνομο φορτίο και στη συνέχεια το Ι.Χ. αυτοκίνητό του!

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κινείται ύποπτα το πρωί της Τρίτης και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.

Όμως, εκείνος πάτησε το γκάζι και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα στην προσπάθειά του να ξεφύγει. Στη διαδρομή του, πέταξε στο έδαφος έναν ταξιδιωτικό σάκο που είχε μέσα δέκα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα κιλών και 600 γραμμαρίων. 
Κλείσιμο

Οι αστυνομικοί που προσπαθούσαν να τον καταδιώξουν βρήκαν τα ναρκωτικά και τα κατέσχεσαν, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν εγκαταλελειμμένο το όχημα που διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε έναν 36χρονο Ρουμάνο, ο οποίος αναζητείται. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης