Αλλεπάλληλα επεισόδια με μαχαίρια και πιστόλια σε χωριά του Αγρινίου

Αλλεπάλληλα επεισόδια με μαχαίρια και πιστόλια σε χωριά του Αγρινίου

Οι προσωπικές διαφορές ήταν η αιτία για το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή της Νεάπολης του δήμου Αγρινίου

Αλλεπάλληλα επεισόδια με μαχαίρια και πιστόλια σε χωριά του Αγρινίου
Δυο επεισόδια με διαφορετικούς πρωταγωνιστές που απείλησαν με όπλα πολίτες, απασχόλησαν μέσα σε λίγες ώρες την Αστυνομία στο Αγρίνιο! Στο ένα, μάλιστα, ο δράστης συνελήφθη μετά τις απειλές, ενώ έπινε τον... καφέ του σε καφενείο του χωριού του! Ο δράστης του δεύτερου περιστατικού αναζητείται.

Οι προσωπικές διαφορές ήταν η αιτία για το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή της Νεάπολης του δήμου Αγρινίου, μεταξύ δυο νεαρών από γειτονικά χωριά. Κατά την διάρκεια καυγά, ένας 30χρονος απείλησε με μαχαίρι έναν 29χρονο και, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποπειράθηκε να τον τραυματίσει. Όμως, στη συνέχεια έφυγε και πήγε για... καφέ σε καφενείο της Νεάπολης. 

Εκεί τον συνέλαβαν μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του το θύμα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βρήκαν το μαχαίρι πεταμένο σε κοντινή απόσταση. Ο 30χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για οπλοκατοχή, απειλή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Κλείσιμο
Αντίθετα, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη ένας 34χρονος που φέρεται να απείλησε με πιστόλι μια 46χρονη γυναίκα με την οποία έχει προσωπικές διαφορές. Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο του Αγρινίου, όπου ο φερόμενος ως δράστης εντόπισε τη γυναίκα, την πλησίασε με το αυτοκίνητό του και την απείλησε με το όπλο. Νωρίτερα, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία κατά την διάρκεια της οποίας φέρεται να την εξύβρισε. Οι άνδρες της Ασφάλειας στην οποία υπέβαλε μήνυση η 46χρονη, σχημάτισαν σε βάρος του  34χρονου δικογραφία για οπλοφορία, οπλοχρησία, εξύβριση και απειλή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης