Ουρές και τσακωμοί στα κεντρικά της ΔΕΗ για τη ρύθμιση των 36 δόσεων

Ουρές και τσακωμοί στα κεντρικά της ΔΕΗ για τη ρύθμιση των 36 δόσεων

Χάος από τις 5 τα ξημερώματα - Διαπληκτισμοί ανάμεσα σε πολίτες, ακόμη και ηλικιωμένους για τη σειρά!

Ουρές και τσακωμοί στα κεντρικά της ΔΕΗ για τη ρύθμιση των 36 δόσεων
Από τις 5 το πρωί πολίτες έχουν σχηματίσει τεράστιες ουρές στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου προκειμένου να πιάσουν θέση προτεραιότητας καθώς σήμερα λήγει η προθεσμία της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις.

Ουρές από τα ξημερώματα έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ για μια καλή θέση!



«Λαοθάλασσα» πολιτών για τη ρύθμιση των 36 δόσεων 

Κλείσιμο


Οι ουρές καταλαμβάνουν όλο το πεζοδρόμιο της οδού Αριστείδου και φτάνουν μέχρι και τον δρόμο της Πεσματζόγλου, ενώ δεν λείπουν και οι τσακωμοί μεταξύ των πολιτών, αρκετοί από αυτούς είναι ηλικιωμένοι.

«Περιμένουμε ώρες και δεν εξυπηρετούμαστε στο τέλος», μαρτυρά πολίτης



 
Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών λίγο μετά τις έξι το πρωί πολίτες πιάστηκαν στα χέρια προκειμένου να πάρουν σειρά προτεραιότητας στις ουρές, ευτυχώς με την συνδρομή των ψυχραιμότερων ο καβγάς έληξε.



Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στην ευνοϊκή ρύθμιση της ΔΕΗ λήγει σήμερα και δικαίωμα ένταξης έχουν όσοι λόγω χρεών διακόπηκε το ρεύμα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι έχουν κάνει αυθαίρετη επανασύνδεση στον μετρητή τους, εξαιρουμένου των περιπτώσεων που έχει γίνει ρευματοκλοπή, η επανασύνδεση θα γίνεται με προκαταβολή του 15% της οφειλής (αντί για 30% που ισχύει τώρα) και η εξόφληση σε 12 δόσεις -αντί για 8.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...










Λήγει η προθεσμία και για τις οφειλές σε ΕΥΔΑΠ

Μέχρι σήμερα μπορεί να κατατεθεί το αίτημα και για τη ρύθμιση οφειλών στην ΕΥΔΑΠ. Το αίτημα μπορεί υποβληθεί σε ένα από τα 12 Κέντρα Εξυπηρέτηση Πελατών και απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη είναι να υπάρχουν οφειλές άνω των 60 ευρώ ενώ η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι κάτω των 20 ευρώ. Για την έγκριση της δοσιακής ρύθμισης απαιτείται η άμεση καταβολή της πρώτης από τις εγκεκριμένες δόσεις, ενώ οι επόμενες δόσεις θα καταβάλλονται έως και την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών από την ημερομηνία υπαγωγής στο διακανονισμό. Η αίτηση δοσιακής ρύθμισης συνοδεύεται από τα εξής δικαιολογητικά: 1. Αντίγραφο λογαριασμού της ΕΥΔΑΠ 2. Αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο) 3. Ε9 (σε περίπτωση που ο αιτών είναι ιδιοκτήτης) ή μισθωτήριο συμβόλαιο (σε περίπτωση που ο αιτών είναι ένοικος) 4. Αίτηση-δήλωση του ιδιοκτήτη ή των συνιδιοκτητών ή νομίμως εξουσιοδοτημένου εκπροσώπου αυτών με την οποία αναγνωρίζουν τις οφειλές και αποδέχονται τη ρύθμισή τους σε δόσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης