Ροδόπη: Τον έπιασαν με χασίς, λαθραίο καπνό και παράνομο όπλο

Ροδόπη: Τον έπιασαν με χασίς, λαθραίο καπνό και παράνομο όπλο

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο σπίτι του 50χρονου, 14 αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν χασίς και καπνό, έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και ένα κυνηγετικό όπλο

Ροδόπη: Τον έπιασαν με χασίς, λαθραίο καπνό και παράνομο όπλο
Ένα πακέτο γεμάτο... τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση είχε, μεταξύ άλλων, στο σπίτι του σε χωριό της Ροδόπης ένας 50χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι βρήκαν ακόμη ποσότητες ναρκωτικών, λαθραίου καπνού και ένα παράνομο όπλο.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν το πακέτο με τα 14 αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν χασίς και καπνό, άλλες έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 23,8 γραμμαρίων, μια ακόμη με αδασμολόγητο καπνό βάρους 667 γραμμαρίων και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο ο δράστης δεν κατείχε την απαιτούμενη άδεια. 

Έτσι, τον συνέλαβαν και τον παρέπεμψαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, η οποία του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί Τελωνειακού Κώδικα και περί όπλων. Ο λαθραίος καπνός εστάλη στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης