Η ΠΟΕΔΗΝ εκθέτει τη Γεροβασίλη: Από το ΕΣΠΑ οι προσλήψεις στα νοσοκομεία

Η ΠΟΕΔΗΝ εκθέτει τη Γεροβασίλη: Από το ΕΣΠΑ οι προσλήψεις στα νοσοκομεία

«Τα χρήματα για τα 4.000 άτομα που θα προσληφθούν στον τομέα της Υγείας, καλύπτονται από το ΕΣΠΑ και ότι τις τηλεοπτικές άδειες», δήλωσε ο πρόεδρος Μιχάλης Γιαννάκος

Η ΠΟΕΔΗΝ εκθέτει τη Γεροβασίλη: Από το ΕΣΠΑ οι προσλήψεις στα νοσοκομεία
Σε διάψευση όσων ισχυρίστηκε η Όλγα Γεροβασίλη
περί περικοπών των 4.000 θέσεων εργασίας στον τομέα της Υγείας, εξαιτίας της απόφασης του ΣτΕ για τα τηλεοπτικά, προχώρησε η ΠΟΕΔΥΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων), δια στόματος του προέδρου της, Μιχάλη Γιαννάκου.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της απόφασης του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη προέβη σε δήλωση, καταλήγοντας πως η συγκεκριμένη απόφαση στερεί την πρόσληψη 4.000 ατόμων στον τομέα της Υγείας και αφήνει 15.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών.

Κλείσιμο
Ο κ. Γιαννάκος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, λέγοντας πως τα χρήματα για την πρόσληψη των 4.000 ατόμων στα νοσοκομεία προβλέπονται μέσω προγραμμάτων κατάρτισης που οργανώνει ο ΟΑΕΔ και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ
. Άρα, είναι κοινοτική κονδύλια και δεν προέρχονται από τα χρήματα που έδωσαν οι επιχειρηματίες που επικράτησαν στον διαγωνισμό για τις πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικές άδειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης