Κρήτη: Βρήκαν ποιος έκλεψε μισό τόνο λάδι από τρία σπίτια

Κρήτη: Βρήκαν ποιος έκλεψε μισό τόνο λάδι από τρία σπίτια

Δεν έχουν εξακριβώσει ακόμη τι απέγινε η ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα που πιθανότατα έχει πουληθεί από τους δράστες

Κρήτη: Βρήκαν ποιος έκλεψε μισό τόνο λάδι από τρία σπίτια
Τρεις κλοπές με λεία σχεδόν μισό τόνο ελαιόλαδου εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου αλλά δεν έχουν εξακριβώσει ακόμη τι απέγινε η ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα που πιθανότατα έχει πουληθεί από τους δράστες, ίσως και σε εταιρείες που βρίσκονται εκτός Κρήτης!

Η δράση των δυο δραστών αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη ενός από αυτούς σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Ο 30χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και ο άγνωστος προς το παρόν συνεργός του είχαν τρυπώσει λίγες ώρες πριν στο σπίτι ενός 80χρονου σε περιοχή του Δήμου Αχαρνών Αστερουσίων και είχαν κλέψει μια τηλεόραση, 50 κιλά λάδι και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος είχε διαρρήξει δύο αποθηκευτικούς χώρους σε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου τον περασμένο Φεβρουάριο και είχε αρπάξει ξυλοκοπτικά μηχανήματα και δοχεία που περιείχαν συνολικά 420 κιλά ελαιόλαδο! Ο νεαρός δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του συνεργού του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης