Ιωάννινα: Ανήλικη πούλησε κλοπιμαία με αντάλλαγμα χασίς

Ιωάννινα: Ανήλικη πούλησε κλοπιμαία με αντάλλαγμα χασίς

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή ενός 26χρονου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους

Λεμεσός: Εντοπίστηκαν αντιαρματικό και βλήματα, κοντά στην οικία Αναστασιάδη
Ένα ανήλικο κοριτσάκι μόλις 15 χρόνων ανέλαβε να βρει κλεπταποδόχο στα Ιωάννινα για να του πουλήσει μαζί με τον 26χρονο φίλο της τα κλοπιμαία που είχε αρπάξει εκείνος από το σπίτι που διέρρηξε, με αντάλλαγμα ποσότητα χασίς και για τους δυο τους!

Η διάρρηξη είχε γίνει μέρα- μεσημέρι το περασμένο Σάββατο σε ένα σπίτι στο Κουτσελιό Ιωαννίνων και ο άγνωστος –τότε- δράστης είχε κλέψει διάφορα εργαλεία και μηχανήματα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που ξεκίνησαν οι άνδρες της Ασφάλειας, τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή ενός 26χρονου και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Στην προανάκριση προέκυψε ότι ο κλεπταποδόχος τα είχε αγοράσει από τον συνομήλικό του δράστη της κλοπής και την 15χρονη φίλη του, «πληρώνοντάς» τους με ναρκωτικά!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο διαρρήκτη και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που του άσκησε δίωξη για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ του παρέδωσαν και δικογραφία για την ανήλικη κοπέλα και τον παραλήπτη των κλοπιμαίων που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
 
*** Σε ένα περιφραγμένο οικόπεδο στην περιοχή της Χαλκίδας τρύπωσαν δύο αλλοδαποί που άρπαξαν ένα Ι.Χ. φορτηγάκι και διέφυγαν με αυτό, όμως εντοπίστηκαν από Αστυνομικούς της Γειτονιάς και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθησαν. Στο κλεμμένο όχημα, που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, ενώ ερευνάται αν είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης