Συλλήψεις για λαθραίο καπνό στην Άρτα και τα Χανιά

Συλλήψεις για λαθραίο καπνό στην Άρτα και τα Χανιά

Ο νεαρός Αλβανός ταξίδευε φορτωμένος με λαθραίο καπνό και εντοπίστηκε στην Άρτα με το παράνομο φορτίο, για το οποίο δεν διέθετε παραστατικά

Συλλήψεις για λαθραίο καπνό στην Άρτα και τα Χανιά
Ταξίδευε φορτωμένος με λαθραίο καπνό ένας νεαρός Αλβανός που εντοπίστηκε στο Κομπότι της Άρτας από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Το παράνομο φορτίο, για το οποίο δεν διέθετε παραστατικά, εντοπίστηκε κρυμμένο μέσα στις αποσκευές του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν καπνό βάρους δυο κιλών και 42 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο αρμόδιο  Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί. Ο 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για λαθρεμπορία.

*** Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων ένας  43χρονος Αλβανός που συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Αποκορώνου, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 500 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και εστάλη στο Τελωνείο Χανίων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης