Ναρκωτικά και παράνομος οπλισμός σε σπίτι στο Ηράκλειο

Ναρκωτικά και παράνομος οπλισμός σε σπίτι στο Ηράκλειο

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στο σπίτι συσκευασίες με 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση και αρκετά φυσίγγια

Ναρκωτικά και παράνομος οπλισμός σε σπίτι στο Ηράκλειο
'Μετά από πληροφορίες για την ύπαρξη ναρκωτικών και παράνομου οπλισμού στο σπίτι ενός 34χρονου Έλληνα, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Η ενημέρωση που είχαν επιβεβαιώθηκε και ο νεαρός βρέθηκε με χειροπέδες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στο σπίτι συσκευασίες με 300 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας που στοιχειοθετούσε την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση και αρκετά φυσίγγια. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

*** Καταζητούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ήταν ένας 37χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας, το βράδυ της Κυριακής. Όχι, όμως, από τις ελληνικές αρχές, αλλά από τις αρχές του Βελγίου που είχαν εκδώσει σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας που έδωσε εντολή να κινηθεί η διαδικασία για την έκδοσή του στο Βέλγιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης