Κυπριακό: Την Τετάρτη η απόφαση για τον τόπο συζήτησης του εδαφικού ζητήματος

Κυπριακό: Την Τετάρτη η απόφαση για τον τόπο συζήτησης του εδαφικού ζητήματος

Κατά πάσα πιθανότητα η συνάντηση θα γίνει στην Ελβετία στο διάστημα 7 - 11 Νοεμβρίου

Κυπριακό: Την Τετάρτη η απόφαση για τον τόπο συζήτησης του εδαφικού ζητήματος
Δεν λήφθηκε απόφαση για την χώρα και τη πόλη της συζήτησης για την εδαφική πτυχή του Κυπριακού κατά την σημερινή συνάντηση του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη
Μουσταφά Ακιντζί.

Κλείσιμο
 Ο κ. Αναστασιάδης  είπε ότι η απόφαση για την πόλη συζήτησης του εδαφικού θα ληφθεί πιθανότητα την Τετάρτη στην νέα συνάντηση των ηγετών. Ο Κύπριος Πρόεδρος ανέφερε ότι μάλλον η χώρα όπου θα συζητηθεί το εδαφικό θα είναι  η Ελβετία ενώ οι ημερομηνίες παραμένουν οι ίδιες, δηλαδή 7-11 Νοεμβρίου.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου είπε ότι κατά την σημερινή συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις βασικές ελευθερίες και τον τρόπο εφαρμογής τους, ενώ αναφερόμενος στην ιθαγένεια των πολιτών μετά τη λύση του κυπριακού ξεκαθάρισε ότι στο θέμα έχει υπάρξει συμφωνία.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του λεγόμενου "υπ. εξωτερικών" του ψευδοκράτους περί αλλαγής παιχνιδιού στο Κυπριακού, ο Κύπριος Πρόεδρος είπε ότι δεν τις έχει υπόψιν του και τόνισε ότι εξ' όσων γνωρίζει ο κ. Σινιρλίογλου δεν θα συνοδεύσει τον Μουσταφά Ακιντζί στην Ελβετία αφού εκεί θα βρίσκονται μόνο οι διαπραγματευτικές ομάδες των δύο πλευρών.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης