«Κυνηγοί» καυσίμων χτύπησαν σε Τύρναβο και Κυλλήνη

«Κυνηγοί» καυσίμων χτύπησαν σε Τύρναβο και Κυλλήνη

Ο ένας δράστης συνελήφθη στον Τύρναβο, αλλά στην κατοχή του βρέθηκε μόνο ένα μηχάνημα κοπής χόρτων που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της αποθήκης - Στην περιοχή της Μυρσίνης άδειασαν τα ρεζερβουάρ από τέσσερα απορριμματοφόρα

«Κυνηγοί» καυσίμων χτύπησαν σε Τύρναβο και Κυλλήνη
Πρόλαβε να εξαφανίσει τα περισσότερα από τα κλοπιμαία και κυρίως τα 500 λίτρα πετρελαίου που άρπαξε από την αποθήκη ενός 36χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, ο 44χρονος Έλληνας «κυνηγός» καυσίμων (και όχι μόνο), που έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Λάρισας.

Ο δράστης συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου στον Τύρναβο, αλλά στην κατοχή του βρέθηκε μόνο ένα μηχάνημα κοπής χόρτων που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της αποθήκης. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας και του τοπικού τμήματος αναζητούν ακόμη ένα μηχάνημα κλαδέματος και μία μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα που επίσης είχε κλέψει από την αποθήκη.

«Κυνηγοί» καυσίμων χτύπησαν και τον όρχο των οχημάτων του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης στην περιοχή της Μυρσίνης και άδειασαν τα ρεζερβουάρ από τέσσερα απορριμματοφόρα. Οι δράστες «ρούφηξαν» συνολικά περισσότερα από 400 λίτρα πετρελαίου, αφήνοντας ακινητοποιημένα τα οχήματα που αναγκάστηκαν να σταματήσουν την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης