Καλόγρια «μαϊμού» πουλούσε εικονίσματα στην Καρδίτσα

Καλόγρια «μαϊμού» πουλούσε εικονίσματα στην Καρδίτσα

Η 53χρονη πλήρωσε 20 ευρώ για να αγοράσει μια ξύλινη εκκλησιαστική εικόνα από την υποτιθέμενη μοναχή, ωστόσο ενημέρωσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι άρχισαν να την αναζητούν

Καλόγρια «μαϊμού» πουλούσε εικονίσματα στην Καρδίτσα
Η εμφάνιση μιας 59χρονης γυναίκας που γυρνούσε από σπίτι σε σπίτι στην Καρδίτσα πουλώντας εικονίσματα και άλλα θρησκευτικά αντικείμενα παρέπεμπε σε μοναχή, όχι όμως και η συμπεριφορά της που έκανε μια γυναίκα να υποψιαστεί ότι ήταν... «μαϊμού» καλόγρια!

Η 53χρονη πλήρωσε 20 ευρώ για να αγοράσει μια ξύλινη εκκλησιαστική εικόνα από την υποτιθέμενη μοναχή, ωστόσο ενημέρωσε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι άρχισαν να την αναζητούν. Όταν την βρήκαν, διαπίστωσαν ότι δεν είχε την παραμικρή σχέση με το... μοναστικό βίο και τη συνέλαβαν για να την παραδώσουν στην τοπική Ασφάλεια.

Στην κατοχή της ψευτοκαλόγριας κατασχέθηκαν οκτώ ξύλινες εκκλησιαστικές εικόνες, 11 κομποσκοίνια χειρός και 23 ξύλινοι σταυροί, καθώς και 30 ευρώ που είχε ήδη εισπράξει. Η  59χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ο οποίος της άσκησε δίωξη για αντιποίηση και απάτη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης