«Θηλυκή» κλοπή έξω από εκκλησία στο Αγρίνιο

«Θηλυκή» κλοπή έξω από εκκλησία στο Αγρίνιο

Περικυκλωμένη από τέσσερις γυναίκες βρέθηκε ξαφνικά μια ηλικιωμένη γυναίκ έξω από τον Άγιο Δημήτριο, με αποτέλεσμα να τα χάσει και να βρουν ευκαιρία να της αρπάξουν το πορτοφόλι

«Θηλυκή» κλοπή έξω από εκκλησία στο Αγρίνιο
Περικυκλωμένη από τέσσερις γυναίκες βρέθηκε ξαφνικά μια ηλικιωμένη γυναίκα μόλις βγήκε από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο. Οι άγνωστες, μεταξύ των οποίων ήταν και ένα ανήλικο κορίτσι, άρχισαν να της μιλούν ταυτόχρονα με αποτέλεσμα να τα χάσει!

Έτσι, η ανυποψίαστη 65χρονη δεν πρόλαβε να αντιληφθεί ποια και με ποιον τρόπο άρπαξε μέσα από την τσάντα της το πορτοφόλι της που είχε όλο κι όλα μέσα 15 ευρώ. Η «θηλυκή» συμμορία το έβαλε στα πόδια και μόνο τότε η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι το πορτοφόλι είχε κάνει φτερά και ενημέρωσε την Αστυνομία. 

Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να εντοπίσουν τις τέσσερις γυναίκες ηλικίας 15, 18, 31 και 35 χρόνων και να τις συλλάβουν. Το κλεμμένο πορτοφόλι επιστράφηκε στην δικαιούχο και οι δράστιδες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές, πριν οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης