Σε μπαγκαζιέρα και πορτ μπαγκάζ έκρυβε 174 κιλά χασίς!

Σε μπαγκαζιέρα και πορτ μπαγκάζ έκρυβε 174 κιλά χασίς!

Βρήκαν συνολικά 90 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη 

Σε μπαγκαζιέρα και πορτ μπαγκάζ έκρυβε 174 κιλά χασίς!
Πίστευε ότι, ακόμη κι αν συναντούσε στο δρόμο του αστυνομικούς, θα τον περνούσαν για συνηθισμένο ταξιδιώτη ο 44χρονος Αλβανός μεταφορέας πολύ μεγάλης ποσότητας χασίς! Γι' αυτό χρησιμοποίησε το ιδιόκτητο Ι.Χ. αυτοκίνητό του με τη μπαγκαζιέρα που είχε γεμίσει ναρκωτικά, όπως και το χώρο αποσκευών!

Όμως, λογάριασε χωρίς την οξυδέρκεια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που έκαναν ελέγχους μαζί με άνδρες του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών στη Βρυσέλλα Θεσπρωτίας. Μόλις είδαν το αυτοκίνητο να φτάνει, το σταμάτησαν αμέσως για να το ελέγξουν και δεν άργησαν να ανοίξουν το πορτ μπαγκάζ και τη μπαγκαζιέρα οροφής όπου βρήκαν συνολικά 90 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη και του πέρασαν χειροπέδες.

Το χασίς βάρους 173 κιλών και 981 γραμμαρίων κατασχέθηκε, όπως και το αυτοκίνητο και ένα κινητό του 44χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Η έρευνα για τους τελικούς παραλήπτες του φορτίου συνεχίζεται. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης