Δράμα: Αγόρασε τηλεόραση αλλά παρέλαβε μόνο το… πλαίσιο!

Δράμα: Αγόρασε τηλεόραση αλλά παρέλαβε μόνο το… πλαίσιο!

Ένας νεαρός Έλληνας μόλις 18 χρόνων ήταν ο δράστης της διαδικτυακής απάτης με θύμα μια 54χρονη γυναίκα

Δράμα: Αγόρασε τηλεόραση αλλά παρέλαβε μόνο το… πλαίσιο!
Ένας νεαρός Έλληνας μόλις 18 χρόνων ήταν ο δράστης της διαδικτυακής απάτης με θύμα μια 54χρονη γυναίκα από τη Δράμα, η οποία πλήρωσε για να αγοράσει μια τηλεόραση αλλά όταν την παρέλαβε διαπίστωσε ότι της είχε στείλει μόνο το… πλαίσιο!

Η 54χρονη είχε δει την αγγελία για την πώληση της τηλεόρασης σε ιστοσελίδα γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης όπου την είχε αναρτήσει ο δράστης και επικοινώνησε μαζί του, αρχικά μέσω εσωτερικής αλληλογραφίας και στη συνέχεια τηλεφωνικά, και συμφώνησαν να πληρώσει 125 ευρώ για την αγορά της συσκευής την οποία ο πωλητής θα της έστελνε με δέμα.

Η γυναίκα κατέθεσε στις 19 Σεπτεμβρίου τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε ο πωλητής, αλλά όταν έφτασε το δέμα στις 23 Σεπτεμβρίου υπήρχε μέσα μόνο ένα μη λειτουργικό πλαίσιο τηλεόρασης. Έτσι, ζήτησε τη βοήθεια αστυνομικών της Ασφάλειας και από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 18χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης