Νίκος Κακλαμανάκης: Η νίκη είναι δική σου επιλογή!

Νίκος Κακλαμανάκης: Η νίκη είναι δική σου επιλογή!

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου ο Χρυσός Ολυμπιονίκης θα μιλήσει σε συνέδριο εστιασμένο στους νέους - Θα εμψυχώσει το κοινό χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το δικό του «ταξίδι μέσα στη θύελλα»

Νίκος Κακλαμανάκης: Η νίκη είναι δική σου επιλογή!
Ο ομιλητής που θα κλείσει το συνέδριο «next-gen forum» που διοραγνώνει η εταιρεία SAP Hellas την ερχόμενη Τρίτη, 25 Οκτωβρίου στο Μουσείο Μπενάκη, είναι ένας σύγχρονος θρύλος του ελληνικού αθλητισμού: Ο Νίκος Κακλαμανάκης, με τα δύο Ολυμπιακά μετάλλια και τις αμέτρητες διακρίσεις, ένας πρωταθλητής του surf που για τον κόσμο του αθλήματός του θεωρείται παγκοσμίως σαν ιερό τέρας, θα απευθυνθεί κυρίως στο νεαρό ακροατήριο.

Ο «γιός του ανέμου» θα ανέβει στο βήμα του συνεδρίου στις 17:00 και ο τίτλος της ομιλίας του είναι 
«Η νίκη είναι δική σου επιλογή!» -κάτι που δεν χρειάζεται περαιτέρω επεξήγηση.
Σε ό,τι αφορά στην εκδήλωση γενικότερα, από την διοργανώτρια εταιρεία σημειώνεται ότι με τίτλο «next-gen Forum» η SAP Hellas διοργανώνει για 2η χρονιά το Youth Forum την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 στο Μουσείο Μπενάκη (κτίριο Οδού Πειραιώς). Το Forum απευθύνεται σε φοιτητές, νέους απόφοιτους, startuppers και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και πώς αυτές επηρεάζουν τη ζωή μας.

Οι συμμετέχοντες στο «next-gen Forum» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικές με τις πρωτοβουλίες της εταιρείας που αφορούν συνεργασίες με Πανεπιστήμια και φοιτητές, καθώς και όλα τα προγράμματα αξιοποίησης των νέων ταλέντων. Επίσης,στο πλαίσιο του Forum, οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν μια συζήτηση (πάνελ) με τη συμμετοχή πέντε CEOs εταιριών από διαφορετικούς κλάδους, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις πρωτοβουλίες που λαμβάνουν για τη στήριξη των νέων, το μέλλον της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα, καθώς και τα προσόντα και ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναζητούν στους νέους υποψήφιους.

Στο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του SAP Data Science Hub που μόλις δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του, αναζητώντας συνεργασία με Πανεπιστήμια και φοιτητές στον τομέα του data science. Η ενότητα της τεχνολογίας θα ολοκληρωθεί με μια διαδραστική παρουσίαση σχετική με το Internet of Things.

Στο τελευταίο μέρος του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τις εξελίξεις της start-up κοινότητας και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το πρόγραμμα EGG της Eurobank. Το «next-gen» Forum θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Χρυσού Ολυμπιονίκη και 3 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Νίκου Κακλαμανάκη.

Η συμμετοχή στο next-gen Forum είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα Raspberry PI 3 kit. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση
http://sapnextgenforum.gr


Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης