Έτοιμος να συμβάλλει στο Κυπριακό ο ΓΓ του ΟΗΕ

Έτοιμος να συμβάλλει στο Κυπριακό ο ΓΓ του ΟΗΕ

ΟΜπαν Γκι Μουν εξέφρασε την πρόθεση του να προχωρήσει σε οποιαδήποτε διαβήματα απαιτούνται, για να διευκολύνει τη διαδικασία στο Κυπριακό

Έτοιμος να συμβάλλει στο Κυπριακό ο ΓΓ του ΟΗΕ
Ο ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι Μουν, εξέφρασε την πρόθεση του να προχωρήσει σε οποιαδήποτε διαβήματα απαιτούνται, για να διευκολύνει τη διαδικασία στο Κυπριακό και συνεπώς εναπομένει να δούμε την καλή θέληση της άλλης πλευράς, ανέφερε  σήμερα ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης.

Ερωτηθείς για τη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του με τον ΓΓ του ΟΗΕ, κ. Αναστιασιάδης είπε πως αυτή «περιστράφηκε στη μέχρι σήμερα πρόοδο, αλλά και στην προοπτική που προδιαγράφεται στις ακολουθούσες συνομιλίες κάπου στην Ελβετία και που αφορούν βεβαίως ένα από τα σημαντικότερα των θεμάτων των εδαφικό που έχει απόλυτη σχέση και με το περιουσιακό».

Εξέφρασε παράλληλα την πρόθεση του ΓΓ του ΟΗΕ «να είναι οποτεδήποτε στη διάθεση μας, να προχωρήσει σε οποιαδήποτε διαβήματα, προκειμένου να διευκολύνει και, συνεπώς, αυτό που εναπομένει είναι να δούμε την καλή θέληση και της άλλης πλευράς».

Κλείσιμο
Σε ερώτηση αν έχει οριστικοποιηθεί για τις 7 με 11 Νοεμβρίου η συνάντηση για το Εδαφικό, ο Κύπριος Πρόεδρος είπε ότι θα ανακοινωθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης