Ρέθυμνο: Έπιασαν τους Βούλγαρους που εξαπάτησαν 59χρονη αρπάζοντας 40.000 ευρώ

Ρέθυμνο: Έπιασαν τους Βούλγαρους που εξαπάτησαν 59χρονη αρπάζοντας 40.000 ευρώ

Πρόκειται για ένα ζευγάρι Βουλγάρων που της άρπαξαν τα χρήματα δήθεν για να γλιτώσει η κόρη της τις συνέπειες για το θανατηφόρο τροχαίο που υποτίθεται ότι προκάλεσε

Ρέθυμνο: Έπιασαν τους Βούλγαρους που εξαπάτησαν 59χρονη αρπάζοντας 40.000 ευρώ
Σε χρόνο ρεκόρ εξιχνιάστηκε η απάτη με το… «σκόντο» σε βάρος της 59χρονης γυναίκας στο Ρέθυμνο και συνελήφθη ένα ζευγάρι Βουλγάρων που της άρπαξαν 40.000 ευρώ, δήθεν για να γλιτώσει η κόρη της τις συνέπειες για το θανατηφόρο τροχαίο που υποτίθεται ότι προκάλεσε.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι μια 40χρονη Βουλγάρα ήταν η γυναίκα που παρέλαβε τα χρήματα μετά από τηλεφωνική «διαπραγμάτευση» με έναν «μαϊμού» αστυνομικό της Τροχαίας ο οποίος ζήτησε αρχικά 50.000 ευρώ από την αναστατωμένη 59χρονη και… συμβιβάστηκε με τα 40.000 ευρώ!

Αμέσως έγινε έρευνα στη σπίτι της 40χρονης αλλοδαπής, όπου συνελήφθη ο 43χρονος ομοεθνής σύντροφός της. Στην κατοχή του βρέθηκαν 4.300 ευρώ και κατασχέθηκαν ως προϊόν της απάτης. Η «εισπράκτορας» προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφερε και εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων.

Κλείσιμο
Στην κατοχή της βρέθηκαν 35.800 ευρώ από τα χρήματα που είχε πάρει από την 59χρονη κι έτσι της επιστράφηκε ολόκληρο το ποσό! Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι την ίδια ημέρα το ζευγάρι είχε αποπειραθεί να εξαπατήσει άλλα πέντε υποψήφια θύματα, που δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα! Οι δύο Βούλγαροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και τους ασκήθηκε δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος, η οποία περιλαμβάνει άλλους δύο συνεργούς τους που αναζητούνται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης