Ρόδος: 37χρονος εκδιδόταν με αμοιβή

Ρόδος: 37χρονος εκδιδόταν με αμοιβή

Συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου παραδέχθηκε ότι εκδιδόταν με αμοιβή - Σε βάρος του σχηματίστηκε  δικογραφία σε βαθμό πταίσματος

Ρόδος: 37χρονος εκδιδόταν με αμοιβή
Παράνομες ιερόδουλες που εκδίδονται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στη Ρόδο προσπαθούσαν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, αλλά βρέθηκαν μπροστά σε έναν άνδρα που και αυτός… πουλούσε το κορμί του σε υπαίθριο χώρο!

Πρόκειται για έναν 37χρονο Βούλγαρο ο οποίος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου παραδέχθηκε ότι εκδιδόταν με αμοιβή! Σε βάρος του σχηματίστηκε  δικογραφία σε βαθμό πταίσματος για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία του άσκησε δίωξη και τον άφησε ελεύθερο.

*** Στην πόλη της Κω, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. μια 57χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής, στον οποίο εκδίδονταν χωρίς τα απαιτούμενα πιστοποιητικά υγείας μια 23χρονη Ελληνίδα και μια 24χρονη Αλβανίδα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω άσκησε δίωξη για πταισματικές παραβάσεις στις δυο ιερόδουλες και για διευκόλυνση ακολασίας τρίτων στην 57χρονη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης