Ημαθία: 35χρονος θα διακινούσε σχεδόν δυο κιλά χασίς

Ημαθία: 35χρονος θα διακινούσε σχεδόν δυο κιλά χασίς

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 γραμμαρίων έτοιμη για διακίνηση, η οποία αποτελούσε μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης ποσότητας συνολικού βάρους 1.748 γραμμαρίων

Ημαθία: 35χρονος θα διακινούσε σχεδόν δυο κιλά χασίς
Ακριβείς αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας για έναν 35χρονο Έλληνα που κατοικεί σε περιοχή της Ημαθίας. Η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του αποκάλυψε ότι θα «έσπρωχνε» σημαντικές ποσότητες χασίς στην ευρύτερη περιοχή.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32 γραμμαρίων έτοιμη για διακίνηση, η οποία αποτελούσε μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης ποσότητας συνολικού βάρους 1.748 γραμμαρίων που βρέθηκε μέσα στην κατοικία του 35χρονου και κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Το χασίς που έφερε λίγο νωρίτερα από την πατρίδα του παρέδιδε σε έναν 49χρονο Έλληνα ένας 52χρονος Βούλγαρος, αλλά συνελήφθησαν και οι δυο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών πάνω στην αγοραπωλησία σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκαν 28,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, ενώ ο 49χρονος είχε στο σπίτι του ένα τσιγαριλίκι και άλλα 11,2 γραμμάρια κάνναβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης