Ρόδος: Έκανε 14 κλοπές σε ξενοδοχεία, σπίτια και οχήματα

Ρόδος: Έκανε 14 κλοπές σε ξενοδοχεία, σπίτια και οχήματα

Ο 25χρονος τρύπωνε στους στόχους του από ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα και είχε κλέψει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά και τσάντες με έγγραφα

Ρόδος: Έκανε 14 κλοπές σε ξενοδοχεία, σπίτια και οχήματα
Η απόπειρά του να κλέψει μια τηλεόραση από ένα ξενοδοχείο στην περιοχή της Ιαλυσού, ήταν το «κύκνειο άσμα» ενός νεαρού διαρρήκτη που είχε ρημάξει τα τουριστικά καταλύματα, τα σπίτια και τα οχήματα στη Ρόδο από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο  25χρονος Έλληνας έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς.


Κατά την έρευνα που ακολούθησε, στην αυλή της κατοικίας του βρέθηκε μια μοτοσικλέτα η οποία είχε κλαπεί πριν από δέκα ημέρες. Στην προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε διαπράξει άλλες 14 κλοπές, με κορυφαία την πρώτη του όταν άρπαξε από ένα ξενοδοχείο επτά τηλεοράσεις και τις πούλησε σε έναν 65χρονο  που τώρα κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος! 

Ο 25χρονος τρύπωνε στους στόχους του από ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα και είχε κλέψει μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά και τσάντες με έγγραφα. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου στην οποία οδηγήθηκε του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης