Ατζαμής διαρρήκτης «άνοιξε» κατάστημα για δεύτερη φορά!

Ατζαμής διαρρήκτης «άνοιξε» κατάστημα για δεύτερη φορά!

Ο επίδοξος διαρρήκτης δεν πήρε είδηση ότι μετά την πρώτη διάρρηξη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Ατζαμής διαρρήκτης «άνοιξε» κατάστημα για δεύτερη φορά!
Η Πρωτοχρονιάτικη εισβολή ενός διαρρήκτη σε ένα μίνι μάρκετ των Χανίων ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Τόσο, που σκέφτηκε να την... επαναλάβει το βράδυ της περασμένης Δευτέρας! Μόνο που, αυτή τη φορά, τα... μούσκεψε για τα καλά και οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη του!

Κατ' αρχήν, ο επίδοξος διαρρήκτης δεν πήρε είδηση ότι μετά την πρώτη διάρρηξη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης! Έτσι, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ξεκάθαρα το πρόσωπό του. Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν προσπάθησε να σπάσει την πόρτα του καταστήματος, τραυματίστηκε στο πόδι και έφυγε βιαστικά αφήνοντας πίσω του κηλίδες αίματος!

Το βίντεο με το οπτικό υλικό παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έχουν στα χέρια του και δείγμα από το γενετικό υλικό του δράστη, που φαίνεται να είναι ο ίδιος που είχε κάνει την πρώτη διάρρηξη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης