Αμαλιάδα: Έκλεψαν λάδι, τσίπουρο και... τραπεζομάντηλο από εξοχικό

Αμαλιάδα: Έκλεψαν λάδι, τσίπουρο και... τραπεζομάντηλο από εξοχικό

«Σήκωσαν» επίσης μία τηλεόραση με αποκωδικοποιητή και δύο αερόθερμα αξίας άνω των 300 ευρώ

Αμαλιάδα: Έκλεψαν λάδι, τσίπουρο και... τραπεζομάντηλο από εξοχικό
Από τρία (!) παράθυρα τα οποία παραβίασαν, τρύπωσαν άγνωστοι διαρρήκτες σε μια εξοχική μονοκατοικία στην περιοχή Σκουπέικα της Αμαλιάδας και έκλεψαν ακόμη και ένα… τραπεζομάντιλο! Κυρίως, όμως, εξασφάλισαν λάδι και αλκοόλ για πολύ καιρό!

Οι δράστες άρπαξαν συνολικά δέκα κιλά ελαιόλαδο και άλλα δέκα κιλά τσίπουρο, ενώ «σήκωσαν» από το εξοχικό μία τηλεόραση με αποκωδικοποιητή και δύο αερόθερμα που η αξία τους υπολογίζεται γύρω στα 300 ευρώ. Η διάρρηξη έγινε στο διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμαλιάδας διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους δράστες.

*** Στο κτίριο του Γυμνασίου Ναυπάκτου εισέβαλαν άγνωστοι και, αφού διέρρηξαν μια αίθουσα του πρώτου ορόφου, άρπαξαν από μέσα έναν φορητό υπολογιστή αξίας 500 ευρώ και ένα μεταλλικό κουμπαρά ο οποίος περιείχε 170 ευρώ. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Κλείσιμο
*** Το αλουμίνιο παράθυρο που «βλέπει» στην πίσω αυλή του σπιτιού μιας κομμώτριας στον οικισμό Μόμα της Μεγαλόπολης διέρρηξαν άγνωστοι και, αφού έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια, άρπαξαν μετρητά και χρυσαφικά και έγιναν καπνός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης