Γιατρός «μαϊμού» συνελήφθη στα Ιωάννινα

Γιατρός «μαϊμού» συνελήφθη στα Ιωάννινα

Κατά την έρευνα στο ιατρείο, κατασχέθηκαν 1.129 αμπούλες, έξι γυάλινα φιαλίδια με σκευάσματα, 592 βελόνες βελονισμού και 26 σύριγγες, που εστάλησαν για ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί τι περιείχαν

Γιατρός «μαϊμού» συνελήφθη στα Ιωάννινα
Λειτουργούσε ιατρείο παριστάνοντας τον γιατρό αλλά και τον… βελονιστή, έδινε φάρμακα σε ασθενείς, αλλά δεν διέθετε ούτε άδεια άσκησης επαγγέλματος ούτε και… πτυχίο ένας 51χρονος που συνελήφθη με πλήθος φαρμάκων στα Ιωάννινα!

Οι άνδρες της Ασφάλειας, που είχαν πληροφορίες ότι δεχόταν παράνομα ασθενείς, αποφάσισαν να επέμβουν όταν είδαν μία γυναίκα να βγαίνει από το χώρο που χρησιμοποιούσε ως ιατρείο και εκείνη τους είχε πως είχε πληρώσει τον γιατρό για την επίσκεψη. Αμέσως, έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τον 51χρονο που δεν είχε να τους δείξει τις απαραίτητες άδειες. Κατά την έρευνα στο ιατρείο, κατασχέθηκαν 1.129 αμπούλες, έξι γυάλινα φιαλίδια με σκευάσματα, 592 βελόνες βελονισμού και 26 σύριγγες, που εστάλησαν για ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί τι περιείχαν. 

Ο ψευτογιατρός, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν ακόμη 340 ευρώ και ένα μπλοκ απόδειξης παροχής υπηρεσιών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για απάτη και παράβαση του Κώδικα Ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν όλα τα θύματά του και να εξακριβωθεί αν οι «θεραπείες» του τους προκάλεσαν προβλήματα υγείας.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης