Συνελήφθησαν χασισοκαλλιεργητές με όπλα και κροτίδες

Συνελήφθησαν χασισοκαλλιεργητές με όπλα και κροτίδες

Σε μπελάδες μπήκε ένας 33χρονος στο Αίγιο, μετά την σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα χασίς

Συνελήφθησαν χασισοκαλλιεργητές με όπλα και κροτίδες
Τέσσερις συσκευασίες με συνολικά 108,8 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, 20 κροτίδες μεγάλης ισχύος και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια, είχε στο σπίτι του σε χωριό της δημοτικής ενότητας Οινιαδών του δήμου Μεσολογγίου ένας 32χρονος ο οποίος συνελήφθη με επιχείρηση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών του Αγρινίου. Στο σπίτι κατασχέθηκαν και 1.960 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση ναρκωτικών.

Σε μπελάδες μπήκε ένας 33χρονος στο Αίγιο, μετά την σύλληψή του από αστυνομικούς της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του. Και όχι μόνο για τα δυο δενδρύλλια κάνναβης και την μικροποσότητα χασίς που βρήκαν.

Εκτός από αυτά και ένα τσιγαριλίκι που είχε έτοιμο για χρήση, ο 33χρονος είχε ακόμη στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο, τέσσερα παιδικά αθύρματα και έντεκα κροτίδες, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αιγίου στον οποίο  μα του απαγγείλει κατηγορίες οδηγήθηκε για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.

Στην Αλιστράτη Σερρών, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας συνέλαβαν έναν 35χρονο, μετά από έλεγχο που του έκαναν από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε μαζί του μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους πέντε γραμμαρίων, μία σύριγγα και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης