Ηλεία: Ανήλικος με χασίς οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα

Ηλεία: Ανήλικος με χασίς οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα

Ο 17χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4,2 γραμμαρίων

Ηλεία: Ανήλικος με χασίς οδηγούσε μηχανάκι χωρίς δίπλωμα
Δεν έφτανε που οδηγούσε μοτοποδήλατο που δεν ήταν δικό του χωρίς να έχει άδεια ικανότητας οδήγησης, είχε και ναρκωτικά μέσα στις τσέπες του ένα ανήλικο παιδί που υποβλήθηκε συμπτωματικά σε έλεγχο από τους άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων σε μια περιοχή της Ηλείας! 

Οι αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. είδαν τον 17χρονο Έλληνα να οδηγεί μοτοποδήλατο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της περιοχής Αρετή, και του έκαναν σήμα να σταματήσει για να τον ελέγξουν. Σύντομα διαπίστωσαν ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ και το μηχανάκι που ήταν ιδιοκτησίας της μητέρας του δεν ήταν ασφαλισμένο όπως ορίζει η νομοθεσία.

Ο 17χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4,2 γραμμαρίων! Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια Πύργου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ και η μητέρα του κατηγορείται για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης