Συλλήψεις για λαθραίο καπνό και τσιγάρα στο Ηράκλειο

Συλλήψεις για λαθραίο καπνό και τσιγάρα στο Ηράκλειο

Την ώρα που μετέφερε στην πελατεία του τρεις συσκευασίες με καπνό βάρους τριών κιλών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς ένας 29χρονος Έλληνας

Συλλήψεις για λαθραίο καπνό και τσιγάρα στο Ηράκλειο
Την ώρα που μετέφερε στην πελατεία του τρεις συσκευασίες με καπνό βάρους τριών κιλών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στο Ηράκλειο ένας 29χρονος Έλληνας.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τον λαθραίο καπνό που εστάλη στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι και συνέλαβαν το νεαρό, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Φαιστού δύο Πακιστανοί ηλικίας 32 και 34 χρόνων όταν, κατά τη διάρκεια ελέγχου στον οποίο υποβλήθηκαν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς, βρέθηκαν στην κατοχή τους 192 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Οι δύο αλλοδαποί προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Μοιρών και μετά οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα. 

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. άλλος ένας 37χρονος Πακιστανός που είχε πάνω του εννέα αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των επιβαρύνσεων. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης