Χανιά: Στο αυτοκίνητο είχε χασίς και στο σπίτι ηρωίνη

Χανιά: Στο αυτοκίνητο είχε χασίς και στο σπίτι ηρωίνη

Προσποιήθηκε ότι είναι απλός χρήστης χασίς ο 34χρονος που έπεσε σε μπλόκο της Δίωξης Ναρκωτικών στα Χανιά, αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς 

Χανιά: Στο αυτοκίνητο είχε χασίς και στο σπίτι ηρωίνη
Προσποιήθηκε ότι είναι απλός χρήστης χασίς ο 34χρονος που έπεσε σε μπλόκο της Δίωξης Ναρκωτικών στα Χανιά, αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς που βρήκαν τη μικροποσότητα κάνναβης την οποία είχε κρυμμένη στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του και σε έναν χώρο που χρησιμοποιεί επιβεβαίωσε τις υποψίες ότι κάτι έκρυβε, καθώς βρέθηκαν κρυμμένα οκτώ γραμμάρια ηρωίνης, 25 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, μίγμα ακατέργαστης κάνναβης με καπνό και τμήματα από σακούλες που προόριζε για την συσκευασία ναρκωτικών μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά! Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

*** Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 136 γραμμαρίων είχε μαζί του ένας 48χρονος που εντοπίστηκε στην πόλη της Κέρκυρας και υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης