Βόλος: Οι καλεσμένοι ενός μαθητή έκλεψαν τον πατέρα του!

Βόλος: Οι καλεσμένοι ενός μαθητή έκλεψαν τον πατέρα του!

Όσο εκείνος ήταν απασχολημένος φτιάχνοντας καφέδες, ερεύνησαν το σπίτι και έκλεψαν από μια ντουλάπα το ποσό των 3260 ευρώ

Βόλος: Οι καλεσμένοι ενός μαθητή έκλεψαν τον πατέρα του!

Κάθε έννοια φιλοξενίας καταστρατήγησαν πέντε ανήλικα παιδιά που αποδέχθηκαν την πρόσκληση ενός φίλου τους να πάνε στο σπίτι του στο Βόλο. Όσο εκείνος ήταν απασχολημένος φτιάχνοντας καφέδες, ερεύνησαν το σπίτι και ξάφρισαν τις οικονομίες του πατέρα του!

Οι δράστες, που είναι ηλικίας από 15 ως 18 χρόνων, ανακάλυψαν σε μια ντουλάπα τα 3.260 ευρώ που φύλαγε ο πατέρας του συμμαθητή τους και τα «βούτηξαν» χωρίς δεύτερη σκέψη! Όταν έφυγαν, ο πατέρας του παιδιού αντιλήφθηκε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά και κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, που δεν άργησε να εντοπίσει τους τέσσερις ανήλικους και αναζητά έναν Αλβανό.

Οι πιτσιρικάδες ομολόγησαν την κλοπή και παρέδωσαν στους αστυνομικούς μέρος του κλεμμένου ποσού, ύψους 1.290 ευρώ. Μάλιστα, στην κατοχή ενός 16χρονου βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20,7 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ για τους υπόλοιπους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Σε βάρος των γονέων τους απαγγέλθηκε κατηγορία για την πλημμελή εποπτεία τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης