Μυτιλήνη: Εκβίαζαν εργάτες λέγοντας ότι έκλεψαν μεγάλο ποσό

Μυτιλήνη: Εκβίαζαν εργάτες λέγοντας ότι έκλεψαν μεγάλο ποσό

Παρά τις απειλές, τα θύματα ηλικίας 47 και 33 χρόνων δεν δίστασαν να καταφύγουν στην Ασφάλεια και να καταγγείλουν τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα

Μυτιλήνη: Εκβίαζαν εργάτες λέγοντας ότι έκλεψαν μεγάλο ποσό
Φοβήθηκαν ακόμη και για τη ζωή τους δυο Αλβανοί εργάτες στη Μυτιλήνη, όταν είδαν έναν 33χρονο συμπατριώτη τους και δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 25 χρόνων να τους απειλούν ότι θα τους χτυπήσουν, αν δεν επέστρεφαν το μεγάλο ποσό που υποτίθεται ότι είχαν κλέψει.

Παρά τις απειλές, τα θύματα ηλικίας 47 και 33 χρόνων δεν δίστασαν να καταφύγουν στην Ασφάλεια και να καταγγείλουν τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς. Όπως αποκαλύφθηκε, τους είχε στείλει ένας 51χρονος ο οποίος ισχυριζόταν ότι οι δυο εργάτες που είχε προσλάβει πριν από τέσσερις μήνες για να κάνουν εργασίες στο σπίτι του στον Πολιχνίτο του είχαν κλέψει 25.000 ευρώ!

Μετά τις αποκαλύψεις, οι τρεις «μπράβοι» οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενοι για απόπειρα εκβίασης, ενώ με την ίδια κατηγορία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 51χρονου εντολέα τους. Η Ασφάλεια, πάντως, εξακολουθεί να διερευνά την υπόθεση για να ανακαλύψει ποιος έκλεψε τα χρήματα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης