Μεσολόγγι: Συνελήφθη 15χρονη για κλοπή

Μεσολόγγι: Συνελήφθη 15χρονη για κλοπή

Παρά τις κλήσεις που είχε δεχθεί από τον αρμόδιο ανακριτή για να απολογηθεί, εκείνη δεν εμφανίστηκε και έτσι εκδόθηκε ένταλμα βίαιης προσαγωγής της 

Μεσολόγγι: Συνελήφθη 15χρονη για κλοπή
Ένα κορίτσι μόλις 15 χρόνων διαπιστώθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ότι είχε εμπλακεί σε μια υπόθεση διακεκριμένης κλοπής στο Μεσολόγγι, αλλά δεν είχε συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Παρά τις κλήσεις που είχε δεχθεί η ανήλικη κοπέλα από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για να παρουσιαστεί ενώπιόν του και να απολογηθεί, εκείνη δεν εμφανίστηκε. Έτσι, εκδόθηκε ένταλμα βίαιης προσαγωγής και η 15χρονη εντοπίστηκε στην πόλη, όπου συνελήφθη και θα προσαχθεί για απολογία.

*** Πλήθος αδικήματα είχε διαπράξει ένας 48χρονος στη Λάρισα και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και τεσσάρων μηνών με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, αλλά δεν την είχε εκτίσει. Ο φυγόποινος, που καταδικάστηκε για ηθική αυτουργία σε ψευδή υπεύθυνη δήλωση, χρήση υφαρπαχθείσας ψευδούς βεβαίωσης, απάτη, απλή συνέργεια σε απάτη, άμεση συνέργεια σε υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, κλοπή από κοινού και απόπειρα παράνομης βίας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο Βόλο, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή του.

*** Άλλος ένας φυγόποινος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για έναν 44χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης