Εκρηκτικές ύλες και «κοκτέιλ» ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

Εκρηκτικές ύλες και «κοκτέιλ» ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

Αν ανατινάζονταν κατά λάθος τα εκρηκτικά που είχε κρυμμένα στα δυο σπίτια του στο Ρέθυμνο ένας 34χρονος μαζί με ένα… «κοκτέιλ» παραισθησιογόνων και άλλων ναρκωτικών ουσιών, τα θύματα και οι καταστροφές θα ήταν ανυπολόγιστα

Εκρηκτικές ύλες και «κοκτέιλ» ναρκωτικών στο Ρέθυμνο
Αν ανατινάζονταν κατά λάθος τα εκρηκτικά που είχε κρυμμένα στα δυο σπίτια του στο Ρέθυμνο ένας 34χρονος μαζί με ένα… «κοκτέιλ» παραισθησιογόνων και άλλων ναρκωτικών ουσιών, τα θύματα και οι καταστροφές θα ήταν ανυπολόγιστα.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν δεχθεί πληροφορίες για τα ναρκωτικά, δεν περίμεναν όμως ότι θα έβρισκαν και τόσο επικίνδυνα υλικά όταν έκαναν έρευνες στα δύο σπίτια που διατηρεί ο νεαρός ύποπτος. Ο 34χρονος δεν θέλησε να εξηγήσει τι θα έκανε με τη βάρους 530 γραμμαρίων ζελατοδυναμίτιδα που είχε, μαζί με βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 53 μέτρων και άλλα επτά μέτρα ακαριαίο.

Στο πλαίσιο της έρευνας, κατασχέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη και μεθαμφεταμίνη σε κρυσταλλική μορφή (MDMA), οκτώ αυτοκόλλητα εμποτισμένα με LSD, τέσσερις κρύσταλλοι της ναρκωτικής ουσίας MICRO LSD και ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν υπήρχε ιατρική συνταγή. Ο 34χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών και κατοχή ναρκωτικών.
 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης