Ανήλικη με παρελθόν «άνοιξε» δυο σπίτια στην Καβάλα

Ανήλικη με παρελθόν «άνοιξε» δυο σπίτια στην Καβάλα

Η 17χρονη δράστιδα είχε αφήσει πίσω της τα αποτυπώματά της κι έτσι εντοπίστηκε

Ανήλικη με παρελθόν «άνοιξε» δυο σπίτια στην Καβάλα
«Άρωμα» γυναίκας και μάλιστα ανήλικης, αλλά με έντονο ποινικό παρελθόν στις κλοπές και τις ληστείες, ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφάλειας πίσω από τις διαρρήξεις που είχαν γίνει σε δυο σπίτια στην Καβάλα στις 16 και 17 Αυγούστου. Η 17χρονη δράστιδα είχε αφήσει τα αποτυπώματά της κι έτσι εντοπίστηκε.

Η ανήλικη Ελληνίδα, η οποία είχε αρπάξει συνολικά από το εσωτερικό των δυο σπιτιών 100 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα, δεν συνελήφθη αφού είχε παρέλθει προ πολλού το αυτόφωρο. Ωστόσο, σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. 

Γυναίκα και επίσης σεσημασμένη για κλοπές, ήταν και η δράστιδα άλλης μιας διάρρηξης που είχε γίνει στις 23 Αυγούστου σε σπίτι στην πόλη της Καβάλας. Πρόκειται για μια 31χρονη Ελληνίδα, η οποία είχε αρπάξει έναν υπολογιστή και διάφορα έγγραφα. Τα  στοιχεία της ταυτοποιήθηκαν κατά τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης