Πέλλα: Πήγε για διάρρηξη με κλεμμένο ποδήλατο και ναρκωτικά

Πέλλα: Πήγε για διάρρηξη με κλεμμένο ποδήλατο και ναρκωτικά

Ο 32χρονος επίδοξος διαρρήκτης εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Γιαννιτσών που έκαναν περιπολίες στην περιοχή

Πέλλα: Πήγε για διάρρηξη με κλεμμένο ποδήλατο και ναρκωτικά
Όχι μόνο απέτυχε στην προσπάθειά του να διαρρήξει μια μονοκατοικία στην Πέλλα αλλά βρέθηκε και για τα καλά μπλεγμένος ένας νεαρός Έλληνας, αφού είχε τις τσέπες του γεμάτες ναρκωτικά χάπια ενώ είχε φτάσει και στον στόχο του οδηγώντας κλεμμένο ποδήλατο!

Ο 32χρονος επίδοξος διαρρήκτης εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Γιαννιτσών που έκαναν περιπολίες στην περιοχή και τον είδαν τη στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει την πόρτα της μονοκατοικίας μιας 65χρονης. Αμέσως τον ακινητοποίησαν, του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του 45 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και ένα κινητό που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή του.

Σαν να μην έφταναν αυτά, διαπιστώθηκε ότι και το ποδήλατο που είχε μαζί του ήταν προϊόν κλοπής, αν και δεν αποκάλυψε πότε και από πού το έκλεψε. Στη συνέχεια, ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών που του άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών του κινητού και του ποδηλάτου.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης