Κιλκίς: Γερό χτύπημα στο λαθρεμπόριο καπνού και τσιγάρων

Κιλκίς: Γερό χτύπημα στο λαθρεμπόριο καπνού και τσιγάρων

Οι αρχές βρήκαν 184 πακέτα τσιγάρων και 1,2 κιλά καπνού στο αυτοκίνητο των συλληφθέντων, ενώ στα σπίτια τους εντόπισαν άλλα 660 πακέτα και 5,5 κιλά καπνού

Κιλκίς: Γερό χτύπημα στο λαθρεμπόριο καπνού και τσιγάρων
Μια από τις «πηγές» της διακίνησης αδασμολόγητων τσιγάρων και καπνού στη βόρεια Ελλάδα φαίνεται πως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας, όταν έκαναν έλεγχο σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Ευζώνων στο ύψος του Πολυκάστρου στο Κιλκίς.

Σε διάφορα σημεία του οχήματος βρήκαν κρυμμένα 184 πακέτα τσιγάρων και 51 συσκευασίες με ένα κιλό και 205 γραμμάρια καπνού, χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Οι δυο επιβάτες ηλικίας 48 και 54 χρόνων, που κατοικούν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Όμως, οι έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του 54χρονου και σε ένα οικόπεδο και το αυτοκίνητο του 48χρονου, αποκάλυψαν άλλα 660 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων και 178 πακέτα με πέντε κιλά και 580 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού. Όλα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο της μεταφοράς και εστάλησαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης