Ημάθια: Έξι δενδρύλλια σε θερμοκήπιο έδωσαν 4,5 κιλά κάνναβης

Ημάθια: Έξι δενδρύλλια σε θερμοκήπιο έδωσαν 4,5 κιλά κάνναβης

Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη αρχικά επειδή κατά τον έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην κατοχή του 8,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Ημάθια: Έξι δενδρύλλια σε θερμοκήπιο έδωσαν 4,5 κιλά κάνναβης
Πλούσια παραγωγή είχε από τη μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε μέσα σε ένα θερμοκήπιο στην αγροικία του σε περιοχή της Ημαθίας ένας 51χρονος που εντοπίστηκε από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας πριν προλάβει να την διακινήσει.

Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη αρχικά επειδή κατά τον έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί βρέθηκαν στην κατοχή του 8,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όταν έγινε έρευνα στο χωράφι του, όμως, βρέθηκαν τα έξι τεράστια δενδρύλλια κάνναβης ύψους τεσσάρων μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε.

Σε δύο αποθηκευτικούς χώρους της αγροικίας βρέθηκαν 4,5 κιλά κάνναβης που ο δράστης είχε αρχίσει να αποξηραίνει, ενώ σε δύο πλαστικά δοχεία και δύο συσκευασίες κατασχέθηκαν 147,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης