Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που «χτύπησε» πεζή στην Φιλιππιάδα

Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που «χτύπησε» πεζή στην Φιλιππιάδα

«Χτενίζουν» την περιοχή οι αρχές για τον εντοπισμό του αγνώστου που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με θύμα μια πεζή γυναίκα, αλλά δεν σταμάτησε να την βοηθήσει

Αναζητούν ασυνείδητο οδηγό που «χτύπησε» πεζή στην Φιλιππιάδα
«Χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Φιλιππιάδας οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τα ίχνη ενός ασυνείδητου οδηγού που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με θύμα μια πεζή γυναίκα, αλλά δεν σταμάτησε να την βοηθήσει. Αντίθετα, πάτησε γκάζι και έσπευσε να εξαφανιστεί από το σημείο.

Το τροχαίο που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στην άτυχη πεζή, έγινε γύρω στις 20:00  το βράδυ της Πέμπτης. Η γυναίκα περπατούσε στην άκρη ενός δρόμου παράλληλου με την εθνική οδό, όταν την χτύπησε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με αυτήν και την έριξε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, συνεχίζοντας την πορεία του χωρίς να σταματήσει.

Η τραυματισμένη γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου νοσηλεύεται. Στον τόπο του ατυχήματος έφτασαν άνδρες της Τροχαίας Φιλιππιάδας που συνέλεξαν υπολείμματα από σπασμένο φανάρι και διενεργούν προανάκριση για να ανακαλύψουν την ταυτότητα του υπαίτιου οδηγού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης