Κλοπές και εμπρησμοί από σπείρα νεαρών στην Αργολίδα

Κλοπές και εμπρησμοί από σπείρα νεαρών στην Αργολίδα

Τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι άνδρες της Ασφαλείας Άργους από τα σημεία που «χτύπησαν» οι τρεις νεαροί Έλληνες, οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους

Κλοπές και εμπρησμοί από σπείρα νεαρών στην Αργολίδα
Μια και μοναδική ημέρα -στις 21 Αυγούστου- φαίνεται πως έδρασε μια τριμελής συμμορία νεαρών σε διάφορες περιοχές της Αργολίδας, αλλά τα μέλη της πρόλαβαν να διαπράξουν τρεις διαρρήξεις και να κλέψουν ένα αυτοκίνητο στο οποίο στη συνέχεια έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους!

Τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι άνδρες της Ασφαλείας Άργους από τα σημεία που «χτύπησαν» οι τρεις νεαροί Έλληνες, οδήγησαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Πρόκειται για δύο 20χρονους και έναν 19χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Την συγκεκριμένη ημέρα, οι δράστες είχαν διαρρήξει το σπίτι ενός ζευγαριού, ένα   κατάστημα και το αυτοκίνητο μιας γυναίκας στο Άργος και σε χωριά του Δήμου Άργους- Μυκηνών. Το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα σε ένα χωριό της περιοχής, με σοβαρές ζημιές από φωτιά. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν αν οι δράστες είχαν εμπλακεί και σε άλλες κλοπές.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης