Φλώρινα: Έπιασαν τους διαρρήκτες κοσμηματοπωλείου

Φλώρινα: Έπιασαν τους διαρρήκτες κοσμηματοπωλείου

Οι δράστες ήταν συνολικά έξι και άρπαξαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 30.000 ευρώ από το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο

Φλώρινα: Έπιασαν τους διαρρήκτες κοσμηματοπωλείου
Από τη Φλώρινα ως την Έδεσσα απλώθηκε το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικές δυνάμεις για να εντοπίσουν τους διαρρήκτες που «χτύπησαν» ένα κοσμηματοπωλείο και διέφυγαν με δύο οχήματα. Έτσι, κατάφεραν να συλλάβουν δυο από αυτούς, όχι όμως και να βρουν τα κλοπιμαία.

Οι δράστες ήταν συνολικά έξι και άρπαξαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 30.000 ευρώ από το κοσμηματοπωλείο στη Φλώρινα. Όμως, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο εντοπίστηκε σε περιοχή της Έδεσσας από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.. Οι Έλληνες επιβάτες, ένας 25χρονος και ένας 41χρονος, συνελήφθησαν και  προσήχθησαν στην Ασφάλεια.

Όμως, δεν αποκάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των υπολοίπων τεσσάρων συνεργών τους, που έχουν μαζί τους τη λεία της διάρρηξης και η έρευνα για την ταυτοποίησή τους και για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης