Ανήλικοι μέλη σπείρας με έντεκα διαρρήξεις και έναν εκβιασμό

Ανήλικοι μέλη σπείρας με έντεκα διαρρήξεις και έναν εκβιασμό

Μεταξύ των κλοπών με λεία χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, κινητά και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 13.900 ευρώ που διέπραξε η σπείρα, ήταν και αυτή εργαλείων και μηχανημάτων από ένα αυτοκίνητο

Ανήλικοι μέλη σπείρας με έντεκα διαρρήξεις και έναν εκβιασμό
Η αποτυχημένη απόπειρα κλοπής του μοτοποδηλάτου μιας γυναίκας από ένα χωριό του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, βοήθησε να εξαρθρωθεί μια σπείρα επτά νεαρών που είχαν διαπράξει τουλάχιστον ένδεκα κλοπές και έναν εκβιασμό τους τελευταίους έξι μήνες στην Κορινθία.

Ως δράστες της απόπειρας φέρονται τρεις 17χρονοι, δυο από τους οποίους συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου του αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ήταν μέλη συμμορίας που δρούσε από τις 28 Μαρτίου και στην οποία μετείχαν ακόμη πέντε νεαροί ηλικίας 18, 19, 17, 17 χρόνων και ένας ακόμη μικρότερος! 

Μεταξύ των κλοπών με λεία χρήματα, χρυσαφικά, κοσμήματα, κινητά και προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 13.900 ευρώ που διέπραξε η σπείρα, ήταν και αυτή εργαλείων και μηχανημάτων από ένα αυτοκίνητο. Οι νεαροί κακοποιοί επικοινώνησαν με φιλικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του οχήματος και απαίτησαν εκβιαστικά χρήματα για να του επιστρέψουν τα κλοπιμαία! 

Σε βάρος όλων των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές και εκβίαση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου οι δυο 17χρονοι συλληφθέντες. Η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους συνεχίζεται. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης