Έφεραν από την Αλβανία στα Τρίκαλα 10 κιλά χασίς

Έφεραν από την Αλβανία στα Τρίκαλα 10 κιλά χασίς

Στα σπίτια των δραστών κατασχέθηκαν πέντε τσουβάλια με υπολείμματα κάνναβης βάρους 3,9 γραμμαρίων και τέσσερα κινητά

Έφεραν από την Αλβανία στα Τρίκαλα 10 κιλά χασίς
Αλβανός εισήγε από την πατρίδα του δέκα κιλά χασίς, τα παρέδωσε σε Έλληνα για να τα μεταφέρει έναντι αμοιβής στα Τρίκαλα και να του τα... επιστρέψει. Στο ραντεβού τους, όμως, επενέβησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που τους παρακολουθούσαν διακριτικά καθώς είχαν πληροφορίες για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Στο σημείο συνάντησης, ένα απόμερο σημείο στην άκρη της πόλης των Τρικάλων, έφτασε πρώτος ο 44χρονος αλλοδαπός που πάρκαρε το αυτοκίνητό του και περίμενε τον 30χρονο Έλληνα ο οποίος έφτασε με το βυτιοφόρο του. Μόλις μπήκαν σε έναν αγρό που βρίσκεται εκεί κοντά, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και βρέθηκαν με χειροπέδες, ενώ στο χωράφι βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους εννέα κιλών και 558 γραμμαρίων.

Στα σπίτια των δραστών κατασχέθηκαν πέντε τσουβάλια με υπολείμματα κάνναβης βάρους 3,9 γραμμαρίων και τέσσερα κινητά. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το φορτίο του χασίς είχε περάσει από την Αλβανία ο 44χρονος την περασμένη Πέμπτη και το είχε παραδώσει στον Έλληνα για να το μεταφέρει στα Τρίκαλα, όπου θα έπαιρνε την αμοιβή του μόλις του το παρέδιδε. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το βυτιοφόρο και το Ι.Χ. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης