Αλβανοί άρπαξαν 10.000 ευρώ από λεωφορείο στην Αμφιλοχία

Αλβανοί άρπαξαν 10.000 ευρώ από λεωφορείο στην Αμφιλοχία

Οι αλλοδαποί ηλικίας 25, 35 και 43 χρόνων βρήκαν ξεκλείδωτο το λεωφορείο και, καθώς ο οδηγός του είχε απομακρυνθεί για λίγο, «βούτηξαν» από μέσα 9.850 ευρώ και έγιναν... λαγοί

Αλβανοί άρπαξαν 10.000 ευρώ από λεωφορείο στην Αμφιλοχία
Ούτε δεκάρα δεν πρόλαβαν να ξοδέψουν από το μεγάλο χρηματικό ποσό που έκλεψαν από ένα σταθμευμένο λεωφορείο στο Μενίδι Αμφιλοχίας οι τρεις Αλβανοί δράστες. Παρ' όλο που διέφυγαν άμεσα με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, άνδρες της Τροχαίας τους εντόπισαν στην Αμφιλοχία.

Οι αλλοδαποί ηλικίας 25, 35 και 43 χρόνων βρήκαν ξεκλείδωτο το λεωφορείο και, καθώς ο οδηγός του είχε απομακρυνθεί για λίγο, «βούτηξαν» από μέσα 9.850 ευρώ και έγιναν... λαγοί!  Ωστόσο, κάποιος συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους και τον έδωσε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στο 110ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου– Ιωαννίνων και να συλληφθούν.

Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη της κλοπής, ενώ οι δράστες είχαν μαζί τους και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου στον οποίο οδηγήθηκαν, τους άσκησε δίωξη για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ο 25χρονος και ο 35χρονος κατηγορούνται και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών καθώς βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης